Boss Business Partner

boss business partner logga

LEDIGA TJÄNSTER

Vi vill rekrytera nya medarbetare till våra kunders företag på ett äkta och ärligt sätt, där både du som kandidat och företaget möter varandra i värderingar, ledarskap och utveckling.

Kolla gärna in de lediga tjänster vi erbjuder hos våra kunder just nu, sök eller Connecta med oss för kommande tjänster!

”Jag fick ett väldigt seriöst intryck. Jag hade först en intervju med enbart er på Boss, sedan en med er tillsammans med arbetsgivaren. Efter det fick jag göra arbetsprover samt personlighetstester, vilket var perfekt i mitt fall då jag fick chansen att visa vad jag kan. Dessutom tyckte jag att processen var väldigt spännande och rolig att gå igenom. Ni på Boss var också ett väldigt fint stöd under arbetsprovets gång.”
” Rekryteringsprocessen kändes väldigt personlig. Jag kände mig sedd som kandidat - det uppskattade jag mycket. Ni tog er tid att förstå mig och mina behov, på samma sätt som jag gissar att ni gör med arbetsgivaren. Tror att ni såg denna match i kompetens och behov långt innan både jag och arbetsgivaren gjorde det! En väldigt bra rekryteringsprocess! Bättre än många andra jag deltagit i. ”
Föregående
Nästa