Boss Business Partner

boss business partner logga

Boss Business women

BOSS Business Women affärsnätverk

Affärsnätverket för kvinnor med driv, engagemang & ambitioner i Dalarna. Vårt mål är att stötta kvinnor med mod, kompetens & självförtroende att ta sig vidare i sina karriärer, i ledande befattningar som VD och i ledningsgrupp, att driva företag, ta sig ett styrelseuppdrag och ett ordförandeskap. I nätverket delar vi med oss av vår kunskap, utvecklar och stärker varandra och därmed bidrar till ett starkare och mer jämställt näringsliv. Stort fokus ligger på kvinnor ”mitt i livet” där både karriär och livspussel får utrymme att stärkas och utvecklas. Alla affärsdrivna kvinnor i Dalarna är välkomna!


Vår historia

Affärsnätverket startades juli 2020 på initiativ av Evelyn Hult. Idén till nätverket kom under hennes år som företagsrådgivare på bank där hon bland annat uppmärksammat det låga antalet kvinnor i företagsledningar, styrelser och andra ledande befattningar. Dessutom har hon saknat ett forum för kvinnor i Dalarna med fokus på affärer, karriär och nätverkande. Allt detta kommer bidra till ett mer dynamiskt, inkluderande och jämställt näringsliv. Att inspirera andra till att våga, oavsett var i livet de befinner sig är en stark drivkraft för Evelyn.


Vår medlemsplattform 

På vår medlemsplattform hittar du information, kunskap och inspiration. Plattformen har lite olika delar som hanterar olika typer av information. Under Upcoming finns information om kommande event och nätverksträffar samt anmälan. Under Nyheter hittar du allmän medlemsinformation, nya partners, andra intressanta tankar. Under Medlemmar och Partners i menyn finns samlade listor över registrerade medlemmar samt partners till BOSS Business Women som även erbjuder dig förmånliga erbjudanden av olika slag. Kolla in mer direkt på medlemsplattformen!


Bli medlem i BOSS Business Women

Du blir enkelt medlem direkt här på medlemsplattformen!
Premiummedlem 1.799 kr/år

Boss Business Partner | Boss Business Women