Boss Business Partner

boss business partner logga

LEDIGA TJÄNSTER

Här hittar du lediga tjänster hos Boss Business Partners kunder. Skicka in en spontanansökan så matchar vi dig med ditt drömjobb!

Här hittar du våra kunders lediga tjänster

Skicka in en spontanansökan

Boss Business Partner har kunder i alla branshcer
”Jag fick ett väldigt seriöst intryck. Jag hade först en intervju med enbart er på Boss, sedan en med er tillsammans med arbetsgivaren. Efter det fick jag göra arbetsprover samt personlighetstester, vilket var perfekt i mitt fall då jag fick chansen att visa vad jag kan. Dessutom tyckte jag att processen var väldigt spännande och rolig att gå igenom. Ni på Boss var också ett väldigt fint stöd under arbetsprovets gång.”
” Rekryteringsprocessen kändes väldigt personlig. Jag kände mig sedd som kandidat - det uppskattade jag mycket. Ni tog er tid att förstå mig och mina behov, på samma sätt som jag gissar att ni gör med arbetsgivaren. Tror att ni såg denna match i kompetens och behov långt innan både jag och arbetsgivaren gjorde det! En väldigt bra rekryteringsprocess! Bättre än många andra jag deltagit i. ”
Föregående
Nästa