Boss Business Partner

boss business partner logga

Om Oss

Boss Business Partner grundades år 2020 och drivs av den kvinnliga entreprenören Evelyn Hult i
Mora, Dalarna.

Evelyn Hult 

VD & grundare

 

Med tjugo år av företagsekonomi och juridik, långsiktiga strategier samt personal och bemanning i bagaget har hon en djup förståelse för företagande där hon jobbar på ett framgångsrikt sätt för tillväxt och utveckling.

 

Hon har ett stort engagemang och intresse för människor och väljer att se potentialen hos varje individ vilket har lett till att de tillsättningar hon gjort ute hos företag lett till snabb förändring och en fortsatt positiv expansion. En levande landsbygd med välmående företag och människor som stimuleras i sin vardag och lever ett kvalitativt liv nära naturen är något som hon brinner extra mycket för.

 

 

Evelyn är även grundare och verksamhetsledare av det ständigt växande kvinnliga affärsnätverket BOSS Business Women. Från ett 50-tal medlemmar med fokus att diskutera affärer, investeringar, karriär och hållbarhet till att för närvarande ha närmare 500 medlemmar runt om i Dalarna.

Sofia Wester

Rekryterare & Verksamhetsutvecklare

 

Sofia har mer än tjugo års erfarenhet inom försäljning i olika befattningar och branscher där hon har utvecklat ett genuint intresse för andra människor. Genom engagerad och lyhörd kommunikation lyssnar Sofia in våra kandidater och kunders behov och önskningar. 

 

 

Uppvuxen i det lilla samhället Furudal i Dalarnas djupa skogar i en företagarfamilj slår Sofias hjärtat lite extra för att bevara en levande landsbygd där både små och stora företag kan växa och utvecklas med hjälp av rätt människor och kompetens.

 

Med studier inom allt från juridik, retorik och genusvetenskap har hon byggt upp ett stort intresse kring frågor kopplade till jämställdhet och mångfald, en kunskap hon bidrar med ute hos våra kunder. 

 
Boss Business Partner | BOSS Business Women

Affärsnätverket för kvinnor med driv, engagemang & ambitioner i Dalarna. Vårt mål är att stötta kvinnor med mod, kompetens & självförtroende att ta sig vidare i sina karriärer, i ledande befattningar som VD och i ledningsgrupp, att driva företag, ta sig ett styrelseuppdrag och ett ordförandeskap.

 

I nätverket delar vi med oss av vår kunskap, utvecklar och stärker varandra och därmed bidrar till ett starkare och mer jämställt näringsliv. Stort fokus ligger på kvinnor ”mitt i livet” där både karriär och livspussel får utrymme att stärkas och utvecklas.


Alla affärsdrivna kvinnor i Dalarna är välkomna!