Boss Business Partner

boss business partner logga

KONTAKT

…är ägare och VD av Boss Business Partner. Med tjugo år av företagsekonomi och juridik, långsiktiga strategier samt personal och bemanning i bagaget har hon en djup förståelse för företagande där hon jobbar på ett framgångsrikt sätt för tillväxt och utveckling. 

 

Hon har ett stort engagemang och intresse för människor och väljer att se potentialen hos varje individ vilket har lett till att de tillsättningar hon gjort ute hos företag lett till snabb förändring och en fortsatt positiv expansion. 

 

En levande landsbygd med välmående företag och människor som stimuleras i sin vardag och lever ett kvalitativt liv nära naturen är något som hon brinner extra mycket för. 

 

Evelyn är även grundare och verksamhetsledare av det ständigt växande kvinnliga affärsnätverket BOSS Business Women. Från ett 50-tal medlemmar med fokus att diskutera affärer, investeringar, karriär och hållbarhet till att för närvarande ha närmare 500 medlemmar runt om i Dalarna.

…är utbildad personalvetare och brinner för träning, hälsa och ett sunt arbetsliv.


Förutom sitt arbete som HR-konsult med fokus på arbetsrätt, arbetsmiljö och löneadministration lägger hon tid på att utveckla andra i träning och vill främja hälsa och företagskulturen hos våra kunder och dess medarbetare. 


Som HR-konsult ser hon även vikten av förändringsarbete och vill arbeta för att förflytta HR till att bli en central del av företagen. Linn ser potentialen i människor och vikten av att använda sig av medarbetarnas kompetens för att bli framgångsrika, lönsamma och jämställda.


Linn kommer ursprungligen från Strömstad där hon vuxit upp med hästar, havet och en fantastisk skärgård. Idag bor hon med sin familj i Mora och ser nu tjusningen med allt vad vintern har att erbjuda. 

 

…har mer än tjugo års erfarenhet inom sälj i olika befattningar och branscher där hon har utvecklat en stor förståelse för människors olika behov och frågeställningar. Sofia är grym på att “läsa av” andra människor och får snabbt en djup förståelse för de hon möter. 

 

Med studier inom allt från juridik, retorik och genusvetenskap har hon byggt upp ett stort intresse kring frågor kopplade till jämställdhet och mångfald och tycker att det är viktigt att vi alla får en bredare förståelse för frågornas innebörd och de möjligheter ett dynamiskt samhälle ger. 

 

 

Uppvuxen i det lilla samhället Furudal i Dalarnas djupa skogar slår Sofias hjärtat extra hårt för en öppen och levande landsbygd där både små och stora företag kan växa och utvecklas med hjälp av rätt människor och kompetens. Här vill vi leva och bo, uppfostra våra barn och arbeta i stimulerande miljöer och med arbetsuppgifter som får oss att utvecklas dagligen! 

Boss Business Partner | Kontakt

Besöksadress: Moragatan 9, 792 30 Mora